Sukutiedon lähettäminen

Henkilötietolomake tietojen toimittamiseksi Komulaisten sukututkimusrekisteriin. 

Täytä lomake kohdaltasi soveltuvasti, suvussa taaksepäin niin pitkälle kuin mahdollista, mutta vähintään isän ja äidin tiedot. Tiedot menevät sukutietokantaan antamassasi muodossa, joten varmista niiden oikeellisuus. 

Lomakkeen voi täyttää vaihtoehtoisesti myös Word-ohjelmalla tai tulostaa ja täyttää kynällä. Lähetä siten täytetty lomake sähköpostin liitetiedostona Mariliina Perkolle (mariliina.perkko(at)gmail.com) tai postitse osoitteella Mariliina Perkko, Ylisrinne 10 A 3, 02210 ESPOO. Puh. +358 50 306 9194. 

Täyttöohje: Nimeksi laitetaan kaikki etunimet ja sukunimi (tähän järjestykseen). Naisen syntymäsukunimi laitetaan sulkuihin (o.s. = omaa sukua). Jos sukunimi on vaihtunut useampaan kertaan, kirjaa myös muut sukunimet. Puolisoksi kirjataan sekä avio- että avopuoliso. Avopuolison kohdalle merkitään vihkimis-sarakkeeseen avopuoliso. Asuinpaikaksi nimetään paikkakunta, jolla henkilö on suurimman osan elämästään viettänyt. Ammatiksi pääasiallinen elämäntyö tai viimeisin ammatti, lisäksi mahdolliset akateemiset oppiarvot (FM, DI, jne).

Omat tiedot

Puolison tiedot

Lapset

Omat vanhemmat ja isovanhemmat

Puolison vanhemmat ja isovanhemmat

Lisätietoja

Tiedot antoi ja lähetti sukuseuralle

Antamiani tietoja voidaan käyttää sukututkimuksessa ja sukukirjan julkaisemisessa.